חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
EN

עדכון אחרון: מרץ 2023

מדיניות פרטיות זו (“המדיניות”) נועדה ללמד אותך על האופן שבו עמותת זולת – לשוויון וזכויות אדם, ע”ר (“העמותה” או “אנו”) משתמשת במידע האישי שלך, שהיא אוספת בעת שימושך באתר האינטרנט שלנו שכתובתו www.zulat.org.il  (“האתר”) או בעת חתימתך על עצומות מטעמנו שמתפרסמות באתר (“עצומות”).

מדיניות זו היא חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש שלנו. השימוש באתר כפוף להסכמתך לאמור במדיניות זו.

אנו עשויים לשנות את המדיניות מעת לעת, לפי שיקול דעתנו הבלעדי. המשך השימוש באתר לאחר השינוי במדיניות מעיד על הסכמתך לשינוי. מדיניות הפרטיות העדכנית ביותר תהיה זמינה תמיד באתר.

בכל שאלה הנוגעת למדיניות זו, ניתן ליצור איתנו קשר בדוא”ל: info@zulat.org.il.

המידע שאנו אוספים

מידע שאנו אוספים ישירות ממך

מידע שאנו אוספים במהלך שימושך באתר

אנו עושים שימוש בכלים של צדדים שלישיים כדי לאסוף ולנתח מידע סטטיסטי ואנונימי – שאינה מזהה אותך באופן אישי – בנוגע לשימושך באתר, לרבות מידע על העמודים שבהם צפית, התכנים שעניינו אותך, מיקום המכשיר שבו השתמשת לצורך גישה לאתר, ועוד.

האופן בו אנו משתמשים במידע

המידע שמסרת לנו וכן כל מידע שאנו אוספים על פעילותך באתר, יישמר באופן מאובטח במאגר המידע שלנו. אנו נשתמש במידע האישי שלך למטרות הבאות:

שיתוף המידע עם צדדים שלישיים

אנו לא נעביר את המידע האישי שלך לצדדים שלישיים ללא הסכמתך המפורשת לכך, אלא במקרים הבאים:

שמירת המידע ואבטחתו

אנו נשמור את המידע האישי שלך למשך הזמן הדרוש למימוש המטרות שציינו במדיניות זו, או ככל שהדבר יידרש על פי חוק. בכל מקרה, אנו עשויים, בכל עת ולפי שיקול דעתנו הבלעדי, למחוק את המידע.
אנו מייחסים חשיבות עליונה לאבטחת המידע במערכותינו. לשם שמירה על המידע, אנו מפעילים אמצעים לאבטחת המידע, המיועדים למזער את הסיכונים מפני גניבה, חשיפה, פגיעה או אובדן של המידע. עם זאת, האמצעים שאנו מפעילים אינם מבטיחים באופן מוחלט שמידע אישי לא ייחשף או ייגנב מהמאגר. לכן, איננו יכולים להתחייב שהאתר ומערכות המידע המשמשות אותנו יהיו חסינים לחלוטין מפני גישה בלתי-מורשית למידע שלך.

זכויותיך בקשר למידע האישי שלך

לפי חוק הגנת הפרטיות, התשמ”א-1981, אתה זכאי לבקש מאיתנו לעיין, בעצמך או על ידי אפוטרופוס או בא-כוח שקיבל הרשאה לכך ממך בכתב, במידע האישי שלך המוחזק במאגר המידע שלנו. אם עיינת במידע ומצאת שאינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, באפשרותך לפנות אלינו בבקשה שנתקן את המידע או נמחק אותו. אם לא נוכל לקבל את בקשתך, נודיע לך על כך באופן ובדרך שנקבעו בחוק. בקשות לעיון במידע, לתיקונו או למחיקתו כאמור לעיל ניתן לשלוח בהודעת דוא”ל לכתובת info@zulat.org.il.

מידע הדרוש לנו לשם תפעול האתר, לרבות מידע סטטיסטי, אנונימי או מצרפי, וכן מידע מזהה שעשוי להידרש בעתיד לניהול הליכים משפטיים – יוסיף להישמר על-פי דין.

דבר נשיאת מכון זולת לשוויון ולזכויות אדם, זהבה גלאון:

אין לי מילים לתאר את גודל הזוועה.

החמאס ביצע טבח בצעירים במסיבה, במשפחות בבתיהן, חטף נשים, קשישים וילדים. זה לא רק פשע מלחמה, של למעלה מ-1300 הרוגים, כ-200 חטופים ומעל ל-3000 פצועים, אלא התנהגות ברברית ולא אנושית שאין לה שום צידוק ולגיטימציה. אני יודעת שכל אחד ואחת מאיתנו מכיר מישהו שנהרג, נפצע או נחטף, או קשור בעקיפין לנפגעים דרך קרובי משפחה ומכרים. הלב נשבר.

בחשיכה האיומה שאופפת אותנו מתגלים סיפורי גבורה מתוך התופת של אזרחים ואנשי כוחות הביטחון, סולידריות של החברה הערבית והתייצבות מדהימה של אנשי המחאה והחברה האזרחית. עכשיו זה הזמן לתמוך האחד בשנייה.

האמירה של שר האוצר סמוטריץ’, שמציע להילחם בעזה כאילו אין שם חטופים, מקוממת כל-כך. הוא גילה יותר אמפתיה לפוגרומיסטים בחווארה, מאשר לילדים קטנים, קשישים, גברים, נשים – כל אלה הם כלום ושום דבר עבורו. סמוטריץ’ וחברי הממשלה חייבים לזכור, שגם במצב מלחמה צריך להימנע מפגיעה באוכלוסייה אזרחית לא מעורבת.

יום שני הקרוב, היום שבו ייפתח מושב החורף של הכנסת, יהיה גם יומה האחרון של נשיאת בית המשפט העליון, השופטת אסתר חיות, בתפקידה. מינוי המחליף שלה לא נראה באופק. ראש הממשלה, נתניהו, בזבז שנה שלמה על קידום מהפכה משטרית שנועדה להחליש את עצמאות מערכת המשפט ולחלץ אותו מהכלא, והתעלם באופן נפשע מכל אזהרות ראשי מערכת הביטחון בעבר ובהווה. בתום המלחמה, כשהביטחון יחזור לאזרחי ישראל, ממשלת החירום שהוקמה תצטרך להתפרק. מהכישלון הזה נתניהו וחברי ממשלתו לא יוכלו לברוח. מגיעה לנו ממשלה שמתייחסת ברצינות למדינה הזאת, לאזרחיה, כדי שתהיה לנו תקומה.

פרנסס

פרנסס רדאי

משמשת כפרופסור אמריטה בקתדרה לדיני עבודה ע”ש ליברמן, בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית ומשמשת כפרופסור מן המניין במסלול האקדמי המכללה למינהל, שם היא מכהנת גם כיושבת ראש תוכנית המוסמך וכנשיאה של כבוד במרכז קונקורד לחקר קליטת המשפט הבינלאומי בישראל. רדאי הייתה חברה בקבוצת עבודה של מועצת זכויות האדם של האו”ם לעניין הפליה נגד נשים. נוסף על כך, היא פעילת זכויות אדם בולטת ופמיניסטית.

ד”ר מהא כרכבי-סבאח

מרצה בכירה במחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב. היא בעלת תואר שלישי בסוציולוגיה מאוניברסיטת תל-אביב (2015), פוסט-דוקטורט ב- Centre for Gender Studies, SOAS, University of London (2015-2016), פוסט-דוקטורט בחוג לסוציולוגיה באוניברסיטת תל-אביב (2016-2017), ופוסט-דוקטורט במכון המפרי לחקר חברתי, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב (2018-2020).
תחומי העניין של ד”ר מהא כרכבי-סבאח מתמקדים בקשר בין שינויים חברתיים, התנהגות משפחתית ואי-שוויון מגדרי בחברות הנמצאות בתהליכי שינוי ובאופן ספציפי בחברה הערבית פלסטינית בישראל. מחקריה מפנים את תשומת הלב לחקר חיי משפחה ותעסוקה, תוך הפעלה משולבת של “עדשה אתנית” ו”עדשה מגדרית” ושימת לב לנקודת המבט של נשים ערביות פלסטיניות, קבוצה המאופיינת בהצטלבויות בין מיקומי שוליים מרובים, שלאורך השנים נשארה סמויה מן העין המחקרית. מחקריה של ד”ר כרכבי-סבאח מפורסמים בכתבי-עת מקצועיים שפיטים ופרקים בספרים מדעיים הנחשבים כחלוצים בתחום של חקר משפחה, עבודה ושוויון מגדרי.

דילוג לתוכן